Tekniske specifikationer

Hvad omhandler fremstilling af hver Circle enhed, spørger du? En hel række af store ting. Vi er stolte af Circle og glade for at dele enhver bid af det smarte, der er lagt ind i denne geniale enhed.

Buy

Enkelt.

Circle er designet med enkelthed i tankerne. Lige ud af æsken, Circle er sit eget kunstværk. Et smukt produkt, der passer perfekt ind i dit hjem, klar til at arbejde for din familie.

Circle — Simple.

Smart.

Parres trådløst med routeren med øjeblikkelig enhed genkendelse. Ingen software per enhed eller månedligt abonnement påkrævet. Ingen kompliceret række trin er involveret. Bare en iOS app, og det er alt.

Circle — Smart.

Sikker.

Circle er utrolig sikker. Det bruger end-to-end-kryptering til dine data, så det er sikkert. Circle har også et batteri i sig, så det ikke bare kan slås fra af en af dine børn. Jeps, vi har tænkt på alt (:

Circle — Secure.

Details

Circle schematics.
 • VÆGT OGamp; DIMENSIONER
  Produkt Bredde: 8.25cm
  Produkt Dybd: 8.25cm
  Produkt Højde: 8.25cm
  Produkt Væg: 58 gram
 • TILSLUTNING
  2.4GHz Wi-Fi (802.11 b/g/n)
  Wired 10/100 Ethernet
  SSL krypteret
 • STRØM & BATTERI
  100-240V strømforsyning
  Genopladeligt lithium-ion-batteri
  Oplades via USB
 • SOFTWAREKRAV
  En iOS-enhed (iPhone, iPad, iPod Touch)
  iOS 8 eller nyere eller Android-enhed
  (Jelly Bean eller nyere)
Our Secret Sauce

Vores hemmelige sauce.

Så hvilken særlig ingrediens gør at Circle arbejder så problemfrit? Altså, Circle bruger en teknik kaldet “ARP spoofing”, hvilket lyder alarmerende, ikke? Og det er sandt, ARP spoofing kan bruges af “sorte hatte” til at sætte netværkssikkerhed på spil. Men teknikken kan også anvendes til god brug, ligesom med Circle. Circle bruger ARP spoofing til automatisk at overvåge al trafik på hjemmenetværket, uden behov for nogen særlig konfiguration. Rimelig smart, ikke?!

Lær mere

Vi elsker privatliv.

Et unikt aspekt af Circle er, at dine data lever på enheden. Det betyder, at al din surfing historik for din familie forbliver gemt på din Circle og er ikke op i skyen eller et andet sted. Vi sælger ikke disse data, vi minerer det ikke; for dælen, vi har end ikke adgang til det, andet end at videresende det til din iOS-app. Circle er stolt af at være i fuld overensstemmelse med COPPA D COPPA standarder. et er dine data, som bør tilhøre dig.

Circle — We love privacy

Hvordan det virker.

Circle er ikke en router, men parres trådløst med din derhjemme. Circle er designet til at arbejde med et enkelt netværk og administrere alle hjemmeside anmodninger fra alle enheder i hjemmet. Derfra styres enhver brugers indstillinger. Hvis en anmodning er tilladt, går al webtrafik direkte fra Wi-Fi-netværket til enheden. Gæste-netværk og undernetværk af dit Wi-Fi-netværk, administreres ikke.

Check your router’s compatibility

Circle — How it works

60 Mbps eller hurtigere?

Brug for en hurtig forbindelse? Brug Circle’s Ethernet-kabel til at tilslutte direkte ind i dit hjemme router. På den måde kan Circle arbejde uden at bremse tingene ned.

Circle with fast connections

Bygget med teenagere I tankerne.

Bekymret for Circle bliver frakoblet? Bare rolig. Circle har et batteri. Kunne de ikke bare fjerne det fra hjemmet? Eller bare slå det fra? Ikke uden at du får en meddelelse med det samme. Som du kan se, så har vi dækket jer forældre.

Circle — Built with teens in mind

Get Circle today. What are you waiting for (:

Buy

Buy Now

Circle Go

Manage mobile devices everywhere with Circle Go™.

Learn More