Time Limits — Circle with Disney

Få insights

Circle insights giver dig evnen til at sammenligne onlinetid idag, I sidste uge, eller endda I sidste måned. Per side eller efter interesse. Du kan endda finde ud af hvor du spiler mest tid.

BedTime with Circle — Set it and forget it

Et komplet billede på tværs af alle enheder.

At få en ide over hvor meget tid der bruges, og hvor virkelig hårdt det er med mængden af enheder i hjemmet. Circle tager tiden brugt online mellem alle enheder, som tilhører en bruger og giver en komplet billede.

Ved et smugkig.

Tag hurtigt et kig på, hvor dit barn tilbringer mest tid uden at skulle tælle URL’er eller kontrollere tidsstempler.

Track time across devices with Circle

Topniveau eller dybdevandsdykning.

Se hvilke apps, platforme, og kategorier dine børn oftest besøger. Du kan endda dykke dybere for at se, hvilke top 5 steder der jævnligt besøges for enhver kategori.

Track time across devices with Circle

Igår, idag, og mere!

Circle viser ikke bare en enkelt dags online aktivitet. Med Insights, giver Circle en hel vifte af synlighed, der tilbyder forældre et kig på hvordan tiden blev brugt i denne uge i forhold til sidste uge, eller endda i denne måned i forhold til måneden før.

Track time across devices with Circle

Kontroller detaljerne.

Circle tilføjer granulære detaljer med et browserdata aggregat mellem alle de enheder der tilhører dit barn. Selv se, hvilke websteder der blev filtreret inden for en given periode.

Track time across devices with Circle

Get Circle today. What are you waiting for (:

Buy

Buy Now

Circle Go

Manage mobile devices everywhere with Circle Go™.

Learn More