Time Limits — Circle with Disney

Filter Content

Indstil individuelle filterniveauer for hvert familiemedlem, der matcher deres alder og interesser. Gør det én gang, og det vil gælde for hver eneste af deres enheder.

BedTime with Circle — Set it and forget it

Nem forinstillet alder.

Circle tilbyder forældre mulighed for 4 generelle filtrerede aldersniveauer. Disse filtre har indstillinger der som standard er designet for den aldersgruppe, men som let og hurtigt kan brugerdefineres.

Apps & platforme.

Circle lader dig også let filtrere populære Apps og Platforme. Ethvert filterniveau er som standard de mest populære for den aldersgruppe.

Track time across devices with Circle

En web til enhver alder.

Circle tager en massiv database af hjemmesider og passer dem ind i let-at-forstå kategorier. Du er velkommen til at skræddersy filterniveauer for at opfylde det enkelte barns behov.

Track time across devices with Circle

Børnesikker.

For de ting, dine børn aldrig skulle se som modent og anstødeligt indhold, Circle holder dig ajour. Når en profil er indstillet til andet end “Voksen”, bliver de dårlige ting ikke engang vist som en mulighed for at aktivering, og er behændigt filtreret af Circle.

Track time across devices with Circle

Internet à la carte.

Vil du gå videre? Circle lader dig indstille brugerdefinerede filtre for individuelle websteder. Du kan enten tilføje det til filterlisten, eller tillade det, selv når kategorien er slået fra.

Track time across devices with Circle

Bloker reklamer.

Ja, Circle kan blokere annoncer. Vil du aldrig se en annonce igen, aktiver Annonceblokering i dine filterindstillinger, og Circle vil blokere næsten enhver annonce fra nogensinde at blive vist på en af dine enheder.

Track time across devices with Circle

En mere sikker søgning.

Circle kan misligholde sikker søgning på Google, frafiltrere upassende websteder og billeder fra søgeresultaterne.

Track time across devices with Circle

Get Circle today. What are you waiting for (:

Buy

Buy Now

Circle Go

Manage mobile devices everywhere with Circle Go™.

Learn More