Circle Go

Circle Go™

Din families mobile enheder, nu administreret på tværs af alle netværk.

Circle Go™

Designet for børn på farten.

Nogensinde ønsket at du kunne administrere dit barns enhed, uanset hvor det gik hen? Circle Go gør det muligt. Circle Go tager alle indstillinger dine børns enheder derhjemme, og udvider dem til 4G LTE og eventuelle andre WiFi-netværk de kobles på.

Hvordan det virker

Go Platforms Go Platforms

Alt dækket, nu overalt.

Apps er det nye internet og at styre dem uanset hvor dit barn tager hen, er et must for forældre. Filtre og tidsbegrænsninger gælder overalt, selv for apps som Snapchat, Instagram, og YouTube.

Teenage-liv, distraktion fri

At få lektier ordnet i den digitale tidsalder er ikke nogen nem opgave. Ville det ikke være fantastisk, hvis dit barns smartphone bare kunne tage en pause? Pause og BedTime fungerer på 4G LTE med Circle Go, og sørger for at dine børn også får en pause.

Et komplet billede.

Hvordan bruger børnene tid på deres telefoner? Seriøst, hvordan gør de det?! Indtil nu har alle forældre gættet på det. Men med Insights kan du se, hvordan de bruger tid tilsluttet derhjemme, samt i skole, i en vens hus, og alle andre steder.

Go Insights Go Insights

Mobilt er en livsstil.

Flere og flere – det er ikke kun én enhed børnene tager med sig på farten, men det er et par stykker. Circle Go dækker alle iOS enheder uanset om de er en iPhone, iPod eller iPad med Android-enhed support snart på vej.

Se understøttede enheder

Enkelt og smart.

Gæt engang? Ingen grund til at oprette ekstra indstillinger for dit barns Circle Go enhed, Circle Home app’en allerede har det dækket ind. En profil for Circle og Circle Go.

Hvordan opsættes det

Go Circle Home Go Circle Home
Circle Go™

Tilmeld idag

Abonner på Circle Go via vores hjemmeside. Abonnementer er 70dkr/måned og dækker op til 10 enheder.

Tilmeld